Bulion de zarzare ( corcoduse) rosii

de Constelatialeu in Conserve, 17 Iul 2015 | 8973 vizualizari

 

Zarzare le stiu eu,altii le zic corcoduse...rosii,mari,carnoase si acre,mai ceva ca o soacra poama acra,dar bune de acrit ciorbitele....

 

INGREDIENTE

  • 3 kg zarzare
  • apa pentru fiert
  • sticle pentru depozitat
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de zarzare ( corcoduse) rosii:

Le culegem,le spalam si le punem in apa fiarta pentru cca 10 min,apoi le scoatem ,le mixam cu blenderul ,cat sa se desprinda de pe sambure,apoi le punem intr-o sita si strecuram,pana raman numai samburii si cojile.Apoi punem pasta obtinuta intr-o cratita cu fundul dublu si lasam sa fiarba la foc mic pana scade la jumatate.Cald,punem bulionul in sticlute ,capacim sticlele si le invelim intr-un servet,lasam sa se raceasca pana a doua zi cand depozitam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de zarzare ( corcoduse) rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]