Bulz

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 6556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai,
  • apa,
  • sare,
  • branza de burduf,
  • smantan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Se face o mamaliga mai vartoasa, se rastoarna pe un fund de lemn, se lasa un pic la racit, apoi se ia din mamaliguta si se umple cu branza de burduf, se fac bile rotunde care apoi se pun intr-o tigaie si se coc pe foc pana prind ca un fel de crusta, se servesc cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

ieri la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]