Bulz

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 4156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai 300 g
  • apa, sare
  • 100 g branza oaie
  • 1 carnat casa
  • 250 g kaizer
  • 4 oua
  • putin unt pt uns tava
  • putin ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Mai intai preparam mamaliguta ( apa, sare, malai ) potrivita.

Kaizerul il taiem bucati subtiri, carnatul rondele si le rumenim putin in uleiul incins

Un vas de yena ( eu am folosit cratita dry cooker ) ungem cu putin unt, apoi am pus un strat de mamaliga, branza oaie rasa, kaizer si carnat, mamaliga, kaizer si carnat, am facut niste adancituri ca sa pot aseza cate un ou spart intreg in cele 4 lacasuri, dupa care am ras branza si am introdus la cuptor pana acesta se rumeneste.

TIPS-URI

1

se poate servi cu salata de sfecla

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

ieri la 15:27

Salată Șuba

ieri la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz rapid