Bulz ciobanesc

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2010 | 21505 vizualizari

 

Un bulz...cu savoare romaneasca

 

INGREDIENTE

  • Branza de burduf
  • branza telemea veche
  • cas framantat
  • cas dulce
  • mamaliga
  • oua
  • unt de casa  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz ciobanesc:

1. Facem mamaliga...asta stie toata lumea asa ca nu mai spunem cum...

2. Amestecam felurile de branza intr-un vas.

3. Punem putin unt in tigaie si amestecam mamaliga cu branza si cu untul, prajim la foc mic 5- 10 minute dar cu grija sa nu rumenim ci doar sa lasam bine sa se amestece intre ele la cald.

3. Luam formele punem din compozitia din tigaie in fiecare forma si dam o jumatate de ora la cuptor...servim cu oua ochiuri deasupra...si cu smantana...o minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz ciobanesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza