Bundas Kenyer (paine cu ou)

de bianca92 in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2014 | 8258 vizualizari

 

Cand eram mica bunica imi facea asta foarte des la micul dejun. Si e extrem de bun daca bei si o ceasca calda de ceai cu miere si lamaie langa paine :X

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • sare dupa gust
  • cateva felii de paine
  • 1/4 cana ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bundas Kenyer (paine cu ou):

Oula se bat foarte bine cu furculita si se adauga sarea.

Se pune uleiul la incins.

Pe rand, inmuiem o felie de paine in ou si o punem in tigaie.

Lasam sa se prajeasca pe ambele parti pana devin aurii (circa 1-2 minute pe o parte).

Le scoatem pe o farfurie pe care am pus un servetel sa absoarba uleiul si se serveste cu ceai cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bundas Kenyer (paine cu ou)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

28.08.2014, 11:57

Rocsi 1

29.08.2014, 21:07

Ce mai mancam in copilarie

pity19 1

01.09.2014, 00:45

Un mic dejun satios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Roşii coapte cu usturoi şi busuioc