Burger de casa

de RoXx in Sandvisuri, 11 Apr 2014 | 14197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 2-3 cartofi
  • 2 rosii
  • 4 foi de salata verde
  • ketchup
Pentru chiftele :
  • 500 gr. carne de porc tocata ( din pulpa )
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger de casa:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt.Carnea de porc se amesteca cu oul batut , ceapa,usturoiul si pesmetul.Se asezoneaza dupa gust si se formeaza chiftelele pentru burgeri.Se pun in tigaia incinsa in prealabil si se lasa cateva minute pe fiecare parte pana ce se rumenesc si carnea este facuta. Cartofii se curata, se taie pai si se prajesc.Rosiile se taie felii.Chiflele se taie in jumatate.In chifla se pune intai foaia de salata , peste se pune chifteaua, se adauga si cartofii,2-3 felii de rosii si ketchupul . Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Dupa ce se formeaza chiftelele pentru burgeri, se aseaza pe folie de aluminiu unsa cu ulei, pentru a-si pastra forma inante de prajire

2

Se poate folosi si alt tip de carne (pui,peste etc )

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

RoXx 1

13.04.2014, 12:29

multu

laura_n 1

14.04.2014, 16:50

biig like!

RoXx 1

25.04.2014, 20:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu branzeturi si ridiche