Butoiase aperitiv

de Ina in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2010 | 6994 vizualizari

 

Inspirate de pe bucataras.ro

 

INGREDIENTE

  • Un pachet aluat pentru foetaj
  • Kaizer  - 300 g
  • Cascaval  - 250 g  ( sau branza ) - Eu am folosit si / si 
  • Optional  - 1 ou

   

Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase aperitiv:

Kaizerul si cascavalul se taie cubulete.

Aluatul pentru foietaj de decongeleaza, apoi se desfac cele doua foi pe rand.

Se presara cubulete de kaizer si cascaval , apoi se ruleaza aluatul, ca la rulada. Se taie ruloul in felii de cca. 4-5 cm. latime, care se aseaza pe verticala, in tava tapetata cu hartie de copt. Se pot unge cu un ou batut, apoi se pun in cuptorul preincalzit, cca. 20 minute.

Se servesc calde sau reci.

TIPS-URI

1

Aluatul trebuie lucrat cat inca este  destul de rece, altfel il vei manevra destul de greu

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu cascaval