Butoiase din castraveti cu branzeturi

de Laly in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2011 | 6193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 castraveti
  • 200 gr branza proaspata de vaci
  • 100 gr urda sarata
  • 100 gr telemea sarata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • marar verde pentru decor
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase din castraveti cu branzeturi:

Se spala castravetii si se sterg cu un prosop absorbant.Se curata cu un cutit castravetii in forma de zebra (adica o fasie da una nu).Se taie segmente de circa 7-8 cm lungime.Cu ajutorul unei lingurite se face o gaura in castravete,astfel incat sa ramana fundul intact.Se amesteca branzeturile pana obtinem o pasta omogena. Tocam si ceapa verde si o adaugam in pasta de branza.Condimentam cu sare daca mai este cazul si piper.Umplem cu acest amestec butoiasele de castraveti.Pentru a obtine un efect decorativ se pot umple castravetii cu un pos de ornat torturi.Se orneaza fiecare butoias cu ardei gras rosu taiat subire si frunze de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase din castraveti cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]