Butoiase umplute cu carne

de trifadalia in Mancaruri cu carne, 8 Iul 2020 | 2680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine
  • 300 grame carne de porc
  • 1 bucata ceapa
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita coriandru
  • 3 catei de usturoi
  • 1 buc ou
  • 1 lingurita de sare
  • piper
  • 16 buc sunca de porc feliata
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase umplute cu carne:

Carnea se toaca pe masina de tocat carne . Paine se stoarce de lichid si se da si ea prin masina de tocat carnea. Ceapa se da si ea prin masina de tocat carne . 

Se rade usturoiul , se adauga mustarul, coriandru sarea, piperul si oul si se amesteca bine pana se omogenizeaza toate ingredientele. 

Pe fiecare felie de sunca se pune cate putin din compozitie si se modeleaza pentru a putea fi rulate feliile, care se aseaza pe o hartie de copt si se dau la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 200 grade Celsius. 

Se servesc ca aperitiv sau langa orice fel de garnitura. 

TIPS-URI

1

painea se inmoaie intr-o cana de lapte sau apa daca nu se doreste in lapte

2

se poate adauga si o legatura de patrunjel verde care se toaca si el marunt

3

sunca de porc se poate inlocui cu felii de kaiser putin afumat

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

RODIMUR 1

10.07.2020, 21:50

Gustoase butoiașe! Le-am văzut și pe Facebook...

trifadalia 1

11.07.2020, 07:05

Da RODIMUR ai dreptate postez mult si acolo dar fără reteta.

dantes 1

12.07.2020, 09:48

Gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bifes de vanat cu sos Mirandeza si mandioca prajita