Butter Indian Chicken

de epurasha2bb in Pui, 24 Noi 2012 | 6053 vizualizari

 

spicy but delicious chicken gravy

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 1 pahar cu lapte (200 ml)
  • 100 g unt
  • 4 linguri mari de piure de tomate
  • mix de condimente indiene
  • 1 bucatica de ghimbir
  • cativa graunti de usturoi
  • cateva linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butter Indian Chicken:

Marinam putin carnea de pui impreuna cu bucatelele de ghimbir, usturoi si cateva linguri de ulei.

Mixul  de condimente se amesteca cu lapte.Puiul marinat bucati in ghimbir si usturoi, se prajeste apoi usor in unt .Intr-o casoleta facem un sosulet din piure de tomate si putin ulei in care adaugam pasta obtinuta din mixul de condimente si lapte.Se adauga puiul prajit in unt si gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Butter Indian Chicken" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]