Buzunar de vitel cu mozzarella si cascaval afumat

de raluca95 in Vita, 26 Feb 2015 | 3139 vizualizari

 

De mult aveam reteta in cap si astazi am zis sa le fac surpriza parintilor si sa pregatesc cina.. Ce spuneti, i-am surprins putin? :D

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de muschiulet de vitel subtiri
  • 150 g de mozzarella+100 g cascaval afumat (mie mi-a mai ramas si mozzarella si cascaval, da le-am mancat simple :)) )
  • sare+piper
  • faina
  • jumatate de pahar de vin alb
  • scobitori pentru a prinde buzunarele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buzunar de vitel cu mozzarella si cascaval afumat:

Eu am inceput prin a intinde bine feliile de carne si a le condimenta cu sare si piper, dupa care am taiat mozzarella si cascavalul. Odata terminate, am inceput "asamblarea" fiecarui buzunar in parte: pe fiecare felie de carne am pus cate 2 feliute mici de mozzarella si doua de cascaval si l-am inchis cu scobitori. Terminate toate buzunarasele le-am trecut prin faina si le-am asezat in tava unsa cu ulei am varsat peste ele inca un strop de ulei (eu am folosit de masline) si vinul si le-am bagat la cuptor pentru 20/25 de minute la 180*. Le-am servit cu salata de fasole verde. Sper sa va placa. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Buzunar de vitel cu mozzarella si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu