Cabanos in foietaj

de lavinia24 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 23713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj cumparat
  • 5 carnati cabanos
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in foietaj:

Aluatul se lasa sa se dezghete la temperatura camerei,se intinde pe masa si se taie fasii de cca 1 mm grosime.Carnatii se taie bucati mai mici si se ruleaza aluatul.Se aseaza in tava si se ung cu galbenus de ou pentru a se rumeni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]