Cabanos in foietaj

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2012 | 6378 vizualizari

 

O gustare rapida si de efect pe un platou cu gustari.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati cabanos
  • 1 pachet foietaj
  • 1 ou
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in foietaj:

Cabanosul se taie bucati de 3 cm. si se cresteaza la capete.

Foietajul decongelat se taie fasii de 1 cm. 

Fiecare bucata de cabanos se infasoara cu foietaj.

Fasiile de foietaj trebuie sa se suprapuna putin.

Se pun in tava de copt tapetata cu hartie.

Se ung cu ou si se presara cu mac.

Se dau la cuptor pentru 25-30 min.sau pana se rumenesc deasupra(depinde de cuptorul fiecaruia).

Se scot pe servetele absorbante ca sa se absoarba excesul de grasime scurs din cabanos.

TIPS-URI

1

Se pot coace si fara a fi unse cu ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cabanos in foietaj