Cabanos invelit in foietaj

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 14682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj frantuzesc
  • 5 bucati cabanos
  • un ou
  • seminte de mac si susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos invelit in foietaj:

Se lasa la dezghetat foietajul.Se intinde dupa ce s-a dezghetat se imparte in 9 bucati.Cabanosul se taie in functie de latimea patratului de foietaj.Cabanosul se taie mai lung si se cresteaza capetele in forma de cruce.Se ia fiecare bucata de cabanos taiata si crestata si se imbraca in patratele de foietaj.Capetele cabanosului raman afara.In timpul coacerii in cuptor se deschid capetele cabanosului crestat.Dupa ce cabanosul a fost imbracat se aseaza intr-o tava.Se ung cu ou si se presara cu mac si susan.Se dau la cuptor cca 30-40 min.la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos invelit in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati de Plescoi in aluat