Cașcaval pane

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2013 | 7320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cașcaval,
  • 2 ouă,
  • 1 lingură lapte,
  • 100 g făină,
  • 100 g pesmet,
  • 100 g unt sau ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cașcaval pane:

Alegem un cașcaval care să nu fie rotund, pentru a avem felii dreptunghiulare. Cașcavalul se taie în patru felii groase. Batem într-o farfurie adâncă cele 2 ouă cu o lingură lapte. Se poate adăuga în ou și un praf de piper proaspăt măcinat. Se trece fiecare felie de cașcaval prin ou, făină, ou și iarăși făină. La sfârșit se trece prin ou și prin pesmet. Într-o tigaie topim jumătate din cantitatea de unt și prăjim 2 felii de cașcaval pe ambele părți pănă se rumenesc frumos. Focul trebuie să fie potrivit, ca să nu le ardem. Procedăm la fel și cu celelalte 2 felii de cașcaval. Servim imediat. Eu am preferat lângă o salată verde cu roșii, castraveți, ceapă verde și ridichi, stropită cu ulei de măsline și oțet balsamic ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cașcaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]