Camembert pane cu dulceata de coacaze rosii

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2012 | 6322 vizualizari

 

Un alt fel de mancare consumat doar de mine in familie:D Dupa cum ati observat pana acum am gatit doar ptr mine!:D

 

INGREDIENTE

  • branza camembert 2 bucati,
  • oua 2 bucati,
  • faina alba de grau 3-4 linguri,
  • sare iodata,
  • pesmet,
  • ulei de floarea soarelui pentru prajit,
  • dulceata de coacaze rosii 4 linguri.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Camembert pane cu dulceata de coacaze rosii:

Ouale se bat energic, se adauga un praf de sare si faina, amestecandu-se ca sa nu se faca cocoloase, cat sa se obtina un aluat mai grosut, ca cel de clatite. Branza camembert se trece prin amestecul de oua, apoi prin pesmet si se pune  la prajit in ulei fierbinte sau la copt, intr-o tava tapetata cu foaie de pergament la foc mediu cca. 10 minute, intorcandu-se de pe o parte pe alta. Eu am preferat varianta cuptor:)

Se serveste fierbinte acompaniat de 2 linguri de dulceata de coacaze rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Camembert pane cu dulceata de coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Camembert pane cu orez si dulceata de afine