Camembert pane cu dulceata de coacaze rosii

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2012 | 6866 vizualizari

 

Un alt fel de mancare consumat doar de mine in familie:D Dupa cum ati observat pana acum am gatit doar ptr mine!:D

 

INGREDIENTE

  • branza camembert 2 bucati,
  • oua 2 bucati,
  • faina alba de grau 3-4 linguri,
  • sare iodata,
  • pesmet,
  • ulei de floarea soarelui pentru prajit,
  • dulceata de coacaze rosii 4 linguri.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Camembert pane cu dulceata de coacaze rosii:

Ouale se bat energic, se adauga un praf de sare si faina, amestecandu-se ca sa nu se faca cocoloase, cat sa se obtina un aluat mai grosut, ca cel de clatite. Branza camembert se trece prin amestecul de oua, apoi prin pesmet si se pune  la prajit in ulei fierbinte sau la copt, intr-o tava tapetata cu foaie de pergament la foc mediu cca. 10 minute, intorcandu-se de pe o parte pe alta. Eu am preferat varianta cuptor:)

Se serveste fierbinte acompaniat de 2 linguri de dulceata de coacaze rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Camembert pane cu dulceata de coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Camembert pane cu orez si dulceata de afine