Cannelloni con carne si mozzarella

de Alexandra Burz in Cannelloni, 29 Apr 2014 | 5745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cannelloni 500 gr
  • 500 gr carne tocata
  • 1 ceapa rosie
  • 200 gr mozzarella
  • 1 ceapa galbena
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri ardei maruntit
  • 4 rosii
  • 200 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • 2 oua
  • Patrunjel
  • Coriandru
  • Sare de mare
  • Piper alb macinat
  • Piper negru macinat
  • Ulei de masline
  • 50 gr unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni con carne si mozzarella:

Pregatim umplutura pentru cannelloni.

Punem in robot cepele curatate, 2 rosii, patrunjel verde si ardeiul.

Mixam pana la maruntire.

Adaugam carnea tocata, sare si piper dupa gust.

Omogenizam compozitia.

Intr- o tigaie antiaderenta  punem putin ulei de masline si calim 10-15 minute compozitia obtinuta mai sus.

Umplem cannelloni.

Ungem o tava de yena cu unt si asezam caneloni umpluti.

Pregatim un sos din lapte, oua, smantana, coriandru, sare si piper.

Mixam cu ajutorul blenderului.

Turnam sosul peste cannelloni.

Deasupra rupem bucati de mozzarella.

Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 45 minute.

TIPS-URI

1

Folositi ingrediente de calitate.

2

In locul sosului alb puteti face fara probleme sos tomat.

3

Cannelloni se pot umple si cu branza sau legume.

4

Serviti cald cu o lingura de iaurt grecesc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni con carne si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pui