Cannelloni cu carne

de ianculubita in Cannelloni, 18 Aug 2013 | 7516 vizualizari

 

Imi plac mult pastele si m-am gandit sa pregatesc si aceasta reteta pe care v-o recomand

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • putin cimbru uscat
  • 1cutie canelloni
  • Sos
  • 100 g unt
  • 1 lingura cu varf de faina
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

In tigaia cu ulei calim ceapa tocata marunt,adaugam carnea iar dupa ce s-a strans si a devenit albicioasa,adaugam vinul,lasam sa fiarba incet pana scade,apoi condimentam,adaugam verdeata si lasam sa se raceasca.

In acest timp pregatim sosul;intr-un vas punem untul sa se topeasca,adaugam faina,lasam cateva minute sa se prajeasca fara sa se arda,adaugam laptele cate putin amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase;dupa ce s-a ingrosat,condimentam,rasturnam jumatate in tava,punem pastele umplute cu carne,deasupra restul de sos si lasam la cuptor acoperit cu folie de aluminiu 20-30min;

Servim imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne