Cannelloni cu pui si ciuperci

de Dya Daniela Andrei in Cannelloni, 23 Noi 2014 | 10984 vizualizari

 

Vazusem canelloni la Ina. Mi-au placut atat de mult, incat am profitat de ocazie si am pus in practica o reteta.

 

INGREDIENTE

  • 15 bucati canelloni
  • un piept de pui
  • 400 gr ciuperci
  • 2 bucati de praz
  • un ardei capia rosu
  • 250 gr bacon
  • 2 oua mari
  • 3-4 linguri cu smantana
  • 500 gr cascaval Delaco
  • sare si piper dupa gust
  • 150 ml suc de rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu pui si ciuperci:

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri si le rumenim usor (in una-doua linguri cu ulei). Adaugam baconul, prazul, ardeiul capia si ciupercile feliate, amestecand ocazional, pentru a evita prajirea excesiva. 

Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Luam vasul de pe foc si lasam carnea impreuna cu legumele sa se raceasca usor.

Adaugam ouale si smantana, jumatate din cantitatea de cascaval (ras) si omogenizam.

Cu aceasta compozitie umplem canelloni (cu ajutorul unei lingurite).

Ii asezam intr-un vas uns, adaugam sucul de rosii si restul de cascaval ras.

Dam vasul la cuptor pana ce se rumeneste frumos. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Variantele pentru compozitie sunt multiple! Deja mai am cateva idei :)

2

Pozele nu ma ajuta. Nu am avut nicio clipa intentia de a posta reteta,,, doar dupa ce am vazut cat sunt de buni, insa era deja prea tarziu, ,,, intuneric si fara chef!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu pui