Capsunica

de Constelatialeu in Dulciuri, 29 Ian 2013 | 2999 vizualizari

 

In asteptarea verii,am gasit desertul asta.E mancat demult,dar am zis sa-l postez....

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 3 albusuri
  • 200 g zahar
  • 200 ml frisca
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic de top gel rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsunica:

Capsunile se spala si se lasa la scurs. Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se bate ca la bezea. Alegem capsunile cele mai frumoase si le pastram pentru decor, restul le taiem in bucati mai mici si le amestecam cu albusurile si jumatate din frisca. Le asezam pe farfurie se le dam forma dorita. Ornam cu frisca ,deasupra punem capsunile intregi si pregatim top gelul dupa instructiunile de pe pachet. Turnam peste capsuni,inca caldut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsunica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":)))