Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de rena in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2013 | 6986 vizualizari
Rapizi si gustosi.
1
Bucataras incepator
Taguri: carnaciori in foietaj, retete Aperitive / Garnituri
Taiem fisii lungi aluatul.
Luam cite un cirnacior si il rulam.
Punem in tava si le ungem cu unt.
Se coc la cuptor incins pina se rumenesc.
Pofta buna!!
de Dulciuri cu Georgiana 4
de Andra_Constantinescu 6
de mimmi 5
de trifadalia 4
MonaMimi 1
Panacris 1
loredanaaa 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 21.03 la 15:03
pe 21.03 la 14:02
pe 21.03 la 10:21
pe 20.03 la 17:01
pe 20.03 la 16:51
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
de laura_n 7
oanapl
AndrutzaP 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ankyy 1
Georghiouadriana23 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 8
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!