Carnaciori de bere in foietaj

de rena in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2013 | 7461 vizualizari

 

Rapizi si gustosi.

 

INGREDIENTE

  • 300gr.carnaciori
  • 1/2 pachet de foietaj
  • unt pt.uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori de bere in foietaj:

Taiem fisii lungi aluatul.

Luam cite un cirnacior si il rulam.

Punem in tava si le ungem cu unt.

Se coc la cuptor incins pina se rumenesc.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de bere in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]