Carnaciori in foietaj

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2013 | 6255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • carnacior subtire
  • susan
  • 1 ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Taiem carnaciorii in bucati potrivit de mari. Aluatul foietaj,dezghetat la temperatura camerei il taiem fasii. Imbracam bucatile de carnaciori in fasii de aluat. Ungem aperitivele cu ou batut cu putina sare si presaram susan sau mac . Le punem intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 30 de minute,pana s-au rumenit frumos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de somon fumee in foietaj