Carnati de casa

de Dya Daniela Andrei in Mezel de casa, 24 Dec 2013 | 30432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg pulpa de porc
  • 2 kg fleica
  • 1/2 kg usturoi
  • 20 g cimbru uscat
  • o lingura cu piper macinat
  • 2-3 linguri cu sare de bucatarie
  • 4 linguri cu ardei iute rosu, macinat
  • 10 m de mate pentru umplut
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Carnea se toaca, se adauga condimentele si usturoiul pisat si se omogenizeaza compozitia.  Se lasa la rece, peste noapte, intr-un vas acoperit, pentru a se aromatiza uniform.  Daca este necesar, se pot forma si praji chiftelute, pentru a va hotari la gustul final.

Dupa caz, se mai pot adauga condimentele dorite. Matele curatate bine, se umplu apoi cu pasta/compozitia formata si se modeleaza carnatii, pe care ii vom lasa apoi sa se usuce, la rece.

Sa aveti spor!

TIPS-URI

1

Cantitatea condimentelor se raporteaza la gust!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

24.12.2013, 19:46

Tare buni mai fata harnica

Dya Daniela Andrei 1

24.12.2013, 22:24

v

diaconta 1

26.12.2013, 22:59

grozavi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa