Carnati de casa

de Dya Daniela Andrei in Mezel de casa, 24 Dec 2013 | 31115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg pulpa de porc
  • 2 kg fleica
  • 1/2 kg usturoi
  • 20 g cimbru uscat
  • o lingura cu piper macinat
  • 2-3 linguri cu sare de bucatarie
  • 4 linguri cu ardei iute rosu, macinat
  • 10 m de mate pentru umplut
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Carnea se toaca, se adauga condimentele si usturoiul pisat si se omogenizeaza compozitia.  Se lasa la rece, peste noapte, intr-un vas acoperit, pentru a se aromatiza uniform.  Daca este necesar, se pot forma si praji chiftelute, pentru a va hotari la gustul final.

Dupa caz, se mai pot adauga condimentele dorite. Matele curatate bine, se umplu apoi cu pasta/compozitia formata si se modeleaza carnatii, pe care ii vom lasa apoi sa se usuce, la rece.

Sa aveti spor!

TIPS-URI

1

Cantitatea condimentelor se raporteaza la gust!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

24.12.2013, 19:46

Tare buni mai fata harnica

Dya Daniela Andrei 1

24.12.2013, 22:24

v

diaconta 1

26.12.2013, 22:59

grozavi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]