Carnati de casa

de Florin A in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2015 | 5940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg pulpa de porc
  • 5 kg fleica
  • 2 kg pulpa de porc cu grasime
  • o cutie cu mate (10-15 metri)
  • 1 kg usturoi
  • condimente dupa gust: sare, piper, ardei iute macinat, cimbru uscat
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Se toaca carnea.

Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, ardei iute, cimbru uscat (maruntit) si usturoi pisat.

Se amesteca totul pana ce se obtine o compozitie omogena. 

Se lasa la rece peste noapte, pentru a se intrepatrunde toate aromele.

Matele spalate si curatate bine se umplu apoi cu compozitia pregatita.

Carnatii astfel obtinuti se lasa la uscat sau daca este prea cald, se pot congela.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Anett 1

30.12.2015, 20:53

super carnaciori!

Rocsi 1

30.12.2015, 21:02

Ce aspectosi! Bravo!

mihaelar63 1

30.12.2015, 23:41

Cei mai buni carnati , cei preparati in casa De la craciun dou zile mananc doar carnati , daoua pauza , si tot asa Regim disociat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati de curcan