Carnati de casa

de Ancutsa in Porc, 22 Ian 2017 | 3658 vizualizari

 

Carnati de casa. Se pot servi alaturi de o salata de castraveti, cu putin marar proaspat tocat marunt.

 

INGREDIENTE

  • aprox 6 kg carne tocata
  • 5 capatani de usturoi
  • 2-3 pahare apa calda
  • 6 lingurite sare (1 lingurita/kg)
  • cimbru
  • piper negru macinat dupa gust
  • mate
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

 

 

Se tin matele cateva ore in apa cu otet si se clatesc de cateva ori cu apa calduta.

Carnea tocata se amesteca impreuna cu celelalte condimente si ingrediente, apoi se umple matele cu carne cu ajutorul masinii de tocat la care am montat palnia pentru carnati.

Se prajesc in uleiul incins, dar trebuie tinut cont sa intepam carnatii (ca sa iasa apa din ei si sa nu plesneasca).

 

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/01/carnati-de-casa.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

23.01.2017, 15:08

Exact cum imi plac mie !!! Dupa mine pot fi serviti langa orice Azi la mic dejun am mancat carnat uscat 5 cm cu chifla cu seminte si pasta de hrean

Ancutsa 1

23.01.2017, 16:35

Va multumesc frumos, ma bucur tare mult ca v-au placut! O zi frumoasa va doresc!

Gherca Daniela 1

23.01.2017, 20:35

buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa in sos de rosii