Carnati imbracati

de Miha in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2010 | 5842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 carnati tip cabanos
  • Pentru aluat:
  • 10 g drojdie uscata
  • 30 ml ulei
  • 150 ml apa
  • 150 ml lapte
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 500 g faina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati imbracati:

Aluat:

Toate ingredientele le-am pus la masina de paine. Va rezulta un aluat elastic si nelipicios. Daca e nevoie mai adaugati faina, dar nu mai mult de 50 de grame.

Aluatul il impartim in doua parti, pe care le vom intinde pe masa infainata intr-o foaie rotunda. Mie nu-mi iese niciodata aceasta operatiune, asa ca am decupat dupa forma unui platou. :)))

Fiecare foaie o impartim in 8 triunghiuri. Pe baza fiecarui triunghi punem cate o bucata de cabanos si rulam. Apoi fiecare cornulet rezultat il taiem in jumatate.

Punem in tava tapetata cu hartie de copt, ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte si dam la cuptor pana se rumenesc. In jur de 25 de minute.

Se servesc calde, dar sunt bune si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati imbracati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Oana 1

01.02.2010, 17:35

Iamiii, ce buuun! O sa-i fac si eu lui Vlad, sunt pe placul lui!

ala_oancea 1

01.02.2010, 23:35

Super arata Ce a mai crescut aluatul ...

Cris2711 1

18.04.2011, 16:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu branza de burduf