Carne de miel cu piure

de pity19 in Oaie, 13 Apr 2014 | 3625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lg carne de miel ptr friptura
  • 4 cartofi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • chilli
  • ulei ptr prajit
  • vegeta
  • 25 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de miel cu piure:

Friptura de miel : Clatim foarte bine carnea sub jet de apa rece (eu am luat carne de la macelarie gata taiata ptr fript). Condimentam foarte bine carnea cu sare, piper, oregano, vegeta, chilli. Ungem o cratita cu ulei, punem carnea, adaugam o cana jumatate de apa, dam la foc mediu, lasam pana carnea este facuta bine

Clatim bine cartofii, ii curatam de coaja, taiem in 4. Luam o oala, punem cartofii, adaugam apa, dam la fiert si lasam pana sunt gata.

Cand cartofii au fiert scurgem de apa, cu un tel zdrobim bine cartofii, adaugam condimente (dupa gustul fiecaruia), dupa care punem untul si amestecam bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de miel cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel