Carne de miel cu vin rosu

de pity19 in Oaie, 20 Apr 2014 | 3648 vizualizari

 

Aaaa ... uitasem de usturoi :)) am pus destul de mult intre randuri de carne!! :))

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel
  • 1-2 pahare vin rosu de casa
  • apa
  • unt
  • condimente : sare,piper,vegeta,patrunjel tocat .
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de miel cu vin rosu:

Clatim carnea de miel in jet de apa rece. 

Condimentam bine .

Asezam intr-o tava de cuptor , adaugam untul , vinul si apa .

Lasam la cuptor cca 90 de minute la foc mediu . 

TIPS-URI

1

Depinde cat de bine functioneaza si cuptorul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de miel cu vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana cu costite si gat de batal