Carne de porc cu paste conchiglie

de MIUTA in Paste, 14 Iun 2011 | 5669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 400 g paste conchiglie
  • 2 buc ceapa uscata
  • 1 morcov
  • 0 lingura pasta de ardei
  • o lingura bulion
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 g unt
  • sare,piper,vegeta
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu paste conchiglie:

Se pune la calit in ulei ceapa tocata fin.Se adauga dupa cateva minute morcovul dat pe razoatorea mica si gogosarul taiat cubulete.Se lasa la calit 5 minute la foc mic.Se adauga lingura de pasta de ardei si carnea taiata cubulete.Se condimenteaza cu sare,piper,vegeta,usturoiul tocat marunt si se lasa la foc mic sa fiarba sub capac.Carnea lasa intodeauna apa si se fierbe pana scada sucul de tot.Daca mai este nevoie si carnea nu e fiarta suficient se mai adauga apa din cand in cand dar putina.Eu adaug de obicei apa minerala deoarece fragezeste carnea.Cand carnea a fiert si sucul a scazut se adauga lingura de bulion desfacuta in putina apa.Se lasa la fiert inca 10 minute la foc mic .

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe punga in apa cu sare si o ligura de ulei.Cand sunt fierte se mai lasa in apa in care au fiert inca 5 minute apoi se scurg.Se spala pastele cu apa bine si se lasa la scurs.

Intr-o cratita se topeste untul si se pun pastele scurse.Se adauga putina vegeta si se amesteca usor.

Pastele se servesc alaturi de carnea de porc cu sos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu paste conchiglie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gondole cu sos de rosii si creveti cu usturoi