Carne de porc cu sote de ciuperci

de Mirela Suba in Porc, 18 Sep 2015 | 6387 vizualizari

 

În concediul petrecut în tara,am mers la restaurant, unde am mâncat o mâncare minunata. La care eu sa o reproduc 😊
Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • carne în bait (am rețetă acest preparat în rețetele mele)
  • Ciuperci 720 g
  • Smântână 200 g
  • Sare, piper
  • Cartofi 500 g
  • Ulei
  • Pătrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu sote de ciuperci:

Carnea preparata în bait, se prăjește în tigaie.

Ciupercile se scurg de apa și se prăjesc în ulei,apoi se adaugă sare și piper. Când sunt fierte se face amestec din smântână și foarte puțin lapte. Dacă doriți mai gros se adaugă faina. Se amestecă și se lasă pana se mai îngroșa și se amesteca din când în când.

Cartofi, se curata și se pun la fiert asa întregi fără coajă.

Apoi se tai în 2 și se prăjesc,eu în fripteoza.

Montarea farfuriei: sote-ul de ciuperci, apoi carne și spre marginea farfuriei, cartofi. Se presară pătrunjel și după gust,sare și piper.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu sote de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol afumat cu cartofi, la cuptor