Carne de porc in sos de mustar

de alen14 in Porc, 22 Noi 2012 | 5084 vizualizari

 

ceva foarte simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri mustar
  • 500 g carne porc
  • ulei
  • 2 cepe mai mari
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos de mustar:

Se toaca ceapa julien, se pune la calit, dupa care se adauga carnea de porc (snitel). Se lasa sa se prajeasca, se adauga piper, sare, rozmarin dupa gust. Dupa ce s-a preparat carnea se adauga mustarul, se amesteca si se mai lasa inca 15-20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

marcela1979 1

23.11.2012, 10:43

Lau 1

23.11.2012, 15:07

alen14 1

23.11.2012, 15:51

nu neaparat eu am mai facut si cu sos de hrean si a iesit foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc si ciuperci la grill