Carne de porc in sos de mustar

de alen14 in Porc, 22 Noi 2012 | 5453 vizualizari

 

ceva foarte simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri mustar
  • 500 g carne porc
  • ulei
  • 2 cepe mai mari
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos de mustar:

Se toaca ceapa julien, se pune la calit, dupa care se adauga carnea de porc (snitel). Se lasa sa se prajeasca, se adauga piper, sare, rozmarin dupa gust. Dupa ce s-a preparat carnea se adauga mustarul, se amesteca si se mai lasa inca 15-20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]