Carne de porc in vasul roman cu cartofi mov

de sebirizescu in Porc, 5 Apr 2016 | 3227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne de porc
  • 2 cartofi mov
  • ulei de masline
  • apa
  • condimente pentru carne
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in vasul roman cu cartofi mov:

Feliile de carne se condimenteaza pe ambele parti,se pun in vasul roman se stropesc cu ulei de masline si se acopera cu apa.

Se pune capacul peste vasul roman si se da la cuptor pentru 30 minute.

Cartofii se curata si se taie cuburi,se pun in vasul roman dupa cele 30 minute., se mai completeaza cu putina apa daca este nevoie, se pune sare peste cartofi si se da la cuptor pentru alte 20 minute.

Se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in vasul roman cu cartofi mov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la cuptor