Carne de porc prajita cu ceapa

de Aurelia 07_07 in Porc, 2 Iun 2014 | 7929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de pulpa de porc(aproximativ 200 de grame bucata)
  • 1 ceapa mare alba
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de untura
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc prajita cu ceapa:

Intr-o cratita cu pereti mai grosi punem untura la incins pe aragaz.

Spalam carnea ,o condimentam cu sare si piper.

Punem carnea la prajit,aproximativ 7-8 minute pe ambele parti.

Intre timp curatam ceapa,o spalam si o taiem fideluta.

Curatam si usturoiul si il taiem bucati mai mici.

Asezam ceapa si usturoiul in cratita in jurul carnii si mai prajim inca aproximativ 7-8 minute .

Putem servi cu orice fel de garnitura.

Salate,paste fainoase ,orez, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc prajita cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bifanas de porc cu mustar