Carne de viţel în sos de ceapă

de diaconta in Vita, 3 Feb 2013 | 7631 vizualizari

 

Imi place foarte mult carnea de vită sau viţel cu multă ceapă,dar din păcate nu e o mâncare pe care s-o manânci prea des.Dar cum vă spuneam,dieta de Luni……

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de viţel
  • 2 buc ceapa roşie
  • 2 buc ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 200 ml suc de roşii
  • 2 foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • Sare,piper,nucsoara
  • Ulei
  • 1 lingura smântâna
  • verdeata
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de viţel în sos de ceapă:

Carnea de vitel am taiat-o felii mai groase si am prajit-o în putin ulei.Am scos-o pe o farfurie si am pus în ulei ceapa taiata marunt,morcovul taiat si el si o parte razuit.

Dupa ce le-am calit putin,le-am transferat împreuna cu carnea într-un vas de lut.

Am condimentat,am pus sucul de rosii,foile de dafin si apa cât sa acopere totul.

Am acoperit cu un capac si am lasat sa fiarba la foc mic cam doua ore.

Spre final am adaugat usturoiul zdrobit si verdeata.

Dupa cum se observa,carnea a fost foarte frageda si se topea în gura.

De servit neaparat alaturi de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de viţel în sos de ceapă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

diaconta 1

04.02.2013, 09:19

Timi) cu siguranta's mai multe cele care-ti plac

alba_zori 1

04.02.2013, 15:19

mmm ce buna si frumoasa prezentare,si imi place mult farfuria ta,e super!

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 22:33

buna carnita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat