Carne tocata de curcan in foi de napolitana

de adinaciosescu in Mancaruri cu carne, 19 Noi 2009 | 5620 vizualizari

Carne tocata de curcan in foi de napolitana

 

E o veche reteta

 

INGREDIENTE

  • 2 foi napolitana
  • un baton carne tocata de curcan,tocata mai mare
  • condimente ca pentru chiftele
  • usturoi
  • ulei ptr. prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne tocata de curcan in foi de napolitana:

Condimentezi carnea ca pentru chiftele,in plus mai pui patrunjel tocat,apoi intinzi amestecul intre foile de napolitene,dar nu mai gros de 2 degete.Lasi aproximativ 30 min,sa se inmoaie putin foile,portionezi apoi prajesti pe ambele parti.

Se poate prepara cu orice fel de carne,dar cu cea de pasare este mai usoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne tocata de curcan in foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]