Carnita de porc fripta si caramelizata

de Alexandra Burz in Porc, 6 Ian 2014 | 2826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ceafa de porc fara os
  • 2-3 linguri de miere
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea sorelui presat la rece
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnita de porc fripta si caramelizata:

Carnea se spala bine, se asezoneaza cu sare si piper si se lasa la marinat pentru 1-2 ore

Intr-o tigaie ceramica se pune uleiul presat la rece la incins

Se adauga carnea, usturoiul si mierea

Se prajeste uniform pe ambele parti in functie de cat o doriti de facuta

Se serveste cu orice fel de garnitura doriti, eu am optat pentru piure :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnita de porc fripta si caramelizata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Laly 1

07.01.2014, 09:16

Sunt pregatita de atac

diaconta 1

07.01.2014, 09:48

Buna carnita

Alexandra Burz 1

07.01.2014, 10:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos de unt si lamaie