Cartofi aurii condimentati cu usturoi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2013 | 8756 vizualizari

 

Irezistibili sunt acesti cartofi.....va invit sa ii probati...:)

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati cartofi noi mai maricei
  • condimente: un praf de turmeric, un praf de boia dulce, un praf de rozmarin, un praf de busuioc, un praf de oregano,
  • sare si piper dupa gust
  • 3 capatani de usturoi nou
  • 2 cani de apa
  • un sfert de legatura tarhon proaspat
  • ulei de masline( la discretie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii condimentati cu usturoi:

Cartofii se fierb bine, apoi se scurg de apa.

Se pune ulei in tava ( pe care o vom introduce la cuptor), se asaza cartofii. Ii condimentam din plin si tinem tava pe ochiul aragazului( flacara mica) doua trei minute amestecand in ei si intorcandu-i usor cu o paleta.

Ii dam la cuptor la 200 de grade pana preparam mujdeiul.

Curatam usturoiul , il zdrobim si il amestecam cu o lingura de ulei de masline, cu sare si punem peste el doua cani de apa. Tocam tarhonul si il amestecam in mujdei. Punem totul peste cartofi in tava si tinem pana se rumenesc frumos.

Sunt o mare bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii condimentati cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

RuxyRux 1

19.06.2013, 10:43

babi5 1

15.08.2013, 09:05

buni tare

RuxyRux 1

12.01.2014, 23:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

ieri la 15:27

Salată Șuba

ieri la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne de cârnați