Cartofi Byron

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2014 | 4496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 100 gr. branza topita cu ardei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 tub crema de unt
  • 1 lingura smantana grasa
  • 50 gr. cascaval ras
  • un praf turmeric
  • chimen dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Byron:

Spalam foarte bine cartofii sub jet de apa rece,apoi ii fierbem in coaja timp de 20 minute la foc potrivit.

Ii taiem in jumatate, scobim miezul cu grija ajutandu-ne de o lingurita, lasam peretele cartofului de cca 0,5 cm.

Peste miezul cartofilor punem crema de unt, branza topita cu ardei, smantana,un praf turmeric, chimen,sare si piper dupa gust, patrunjel verde tocat.

Amestecam totul foarte bine, apoi umplem jumatatile de catofi fierti cu acest amestec.

Presaram cascaval ras, asezam jumatatile de cartofi in tava tapetata cu staniol.

Dam tava la cuptor pentru 20-30 minute, folosim functia de coacere cu ventilatie, 175 grade.

Servim cartofii cu sos pesto.

Deliciosi, pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Byron" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete cu dovlecel, bacon si rosii