Cartofi, ciuperci cu cimbru, usturoi si vin

de Zamfira in Mancaruri de post, 26 Aug 2012 | 6903 vizualizari

 

O combinatie reusita de arome. Cimbrul si vinul ofera un gust aparte cartofilor, iar usturoiul este excelent pentru ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 5-6 ciuperci
  • cimbru uscat
  • 5-6 catei usturoi
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1 pahar vin alb demisec
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi, ciuperci cu cimbru, usturoi si vin:

Curatam si spalam cartofii, ciupercile, ii taiem feliute, ii punem pe o tava tapetata cu hartie pentru copt. Presaram peste ei cimbru, sare, piper si putin ulei de masline. Cand cartofii si ciupercile sunt aproape gata ii stropim cu un pahar de vin alb in care punem usturoiul pisat. 

Timp de coacere: 50 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi, ciuperci cu cimbru, usturoi si vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salata calda de iarna