Cartofi copti cu bacon si cascaval

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2015 | 14074 vizualizari

 

O cina perfecta si gustoasa pentru toata familia.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 50 gr de unt
  • 100 gr bacon
  • 50 gr cascaval ras
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu bacon si cascaval:

Se taie cartofii in felii cat se poate de subtiri, fara a merge cu cutitul pana jos.Se pun in tava, pe hartie de copt si printre feliile de cartofi se pun felii subtiri de unt si usturoi. Se dau cu sare si piper. Se lasa la cuptor aproximativ o ora, pana cand exteriorul devine crocant, iar interiorul ramane moale.

Cand cartofii sunt aproape gata, se scot din cuptor, se presara cu bucati de bacon taiat,cascaval ras si patrunjel si  se mai baga la cuptor pentru inca 5 minute, sau pana cand se topeste cascavalul.Pofta buna.








TIPS-URI

1

putem folosii diferite combinatii,mai ales branza si ceapa verde.

2

cuptorul trebuie sa aiba 200 de grade cand bagam tava.

3

pot fii serviti cu sos de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu sos de iaurt