Cartofi copti cu branza afumata

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2012 | 5988 vizualizari

 

Desi nu tin post, aceasta reteta fara carne e foarte buna pentru pranz sau cina, insotita de o salata.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari sau 4 mai mici
  • cascaval afumat; cascaval simplu, mozarella sau parmigiano ras (sau telemea rasa)
  • unt
  • salata verde, rosie, ceapa, castravete
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu branza afumata:

-Spalam bine cartofii si ii stergem sa fie uscati. II invelim in staniol si ii dam la cuptor la foc mare (cca 1 ora ). Verificam daca sunt copti. 

- Scoatem cartofii si ii crestam in 4  - punem in mijloc unt, felurile de branza taiate feliute sau cuburi dupa preferinte, presaram cu branza rasa si in varf mai punem unt. Infasuram pe jumate in folie si dam iar la cuptor pana se rumenesc cu branza.

- Ii scoatem si servim cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu branza afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]