Cartofi copti, cu sunca, carnati si branza topita

de retetele_tinei in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2015 | 4725 vizualizari

 

Yummy!!!! Cat imi plac acestia cartofi....cand sunt copti-prajiti cu sunca, carnatul, untul si cascavalul, i-ai manca si cu ochii, atat de buni sunt.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi maricei
  • 3 felii branza topita
  • 3 felii sunca
  • 9 bucatele carnati
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti, cu sunca, carnati si branza topita:

Cartofii se spala si se sterg.Rupem cate o bucata de folie de aluminiu, pt fiecare cartof.

Cartofii se impacheteaza in folie de aluminiu si se aranjeaza in tava.

Tava se da la cuptor, pana cand cartofii sunt moi, dupa care  scoatem tava din cuptor si  desfacem folia de aluminiu, fara ca sa o aruncam.

Cartofii se taie pe mijloc si se pune cate o lingurita de unt in fiecare.

Bucatile de sunca se taie in doua si se aranjeaza in mijlocul cartofilor.

Rondelele de carnat, le punem langa sunca. 

La sfarsit, punem bucatile de cascaval sau branza topita.

 Dam tava la cuptor, pana  cascavalul prinde o culoare caramelizata.

Se servesc calzi.Pofta buna:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti, cu sunca, carnati si branza topita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi copti si sparanghel cu usturoi