Cartofi copti de 2 ori

de LopFras in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2010 | 10877 vizualizari

 

As putea declara ca in afara de bureti cartofii sunt, cel putin pentru mine, legume extraordinare din care se pot gati foarte multe mancaruri gustoase si interesante. Sa vedem despre ce reteta e vorba astazi: cartofi copti de 2 ori cu smantana, ricotta si cascaval.

 

INGREDIENTE

  • - 5-6 cartofi medii
  • - 2 linguri mari de ricotta sau branza de vaci
  • - 2 linguri mari de smantana grasa
  • - o mana generoasa de cascaval ras
  • - sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti de 2 ori:

Cartofii de spala foarte bine cu o carpa aspra pana coaja este perfect curata. Se inteapa cu o scobitoare, se sareaza si se dau la cuptor timp de 45 minute. Dupa coacere se taie in doua, se scobeste interiorul pastrand intacte cojile. Se amesteca miezul din cartofi cu branza, smantana si un praf de sare si piper. Se umplu barcutele din cartofi cu acest amestec. Se presara mult cascaval si se dau la cuptor timp de 10-15 minute.

Se servesc fierbinti cu un praf de boia dulce presarat si cu muraturi sau salate de cruditati. N-am mai avut rabdare si i-am mancat cu felii de castravete. O mancarea foarte satioasa si usoara. Va invit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti de 2 ori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti la cuptor