Cartofi copti umpluti cu branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2011 | 15462 vizualizari

 

Va prezint si garnitura la puiul cu sos de tarhon, o garnitura simplu de realizat si tare buna.

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cartofi
  • 200 g crema de branza
  • 50 g cascaval ras + 50 g pentru ras deasupra
  • sare, piper
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti umpluti cu branza:

Spalam bine cartofii si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam cartofii la cuptor, la foc potrivit timp de 1 ora.

Scoatem cartofii din cuptor si taiem coaja pe lungime. Aveti grija cum ii manuiti pentru ca sunt fierbinti.
Scobim cu o lingura o parte din miez si il punem intr-un castron. Pasam miezul de cartof cu o furculita si il amestecam cu crema de branza, cascaval ras, marar, sare si piper.

Cu o lingura umplem cartofii cu amestecul de branza. Peste fiecare cartofi radem cascaval si mai dam la cuptor 10-15 minute, pana se rumeneste usor cascavalul.

Putem servi ca si garnitura sau simpli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane, cu pesmet