Cartofi crocanti

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 5366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g cartofi (roz)
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti:

Se curata si se spala cartofii, se taie in 4 si se fierb putin in apa cu sare.

Se fierb pana cand intra pun furculita in ei.

Apoi se strecoara si se clatesc bine cu apa rece.

Se condimenteaza cu sare, piper si boia.

Apoi se prajesc in ulei de palmier pana cand devin aurii.

Sunt tare buni...crocanti la suprafata si pufosi in interior.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]