Cartofi crocanti

de Sorinnaa in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2013 | 3884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti:

Cartofi se curata de coaja, se spala, se taie in bucati mai mari, se spala si se pun la fiert in apa clocotita. Dupa ce au inceput sa dea semne ca incep sa fiarba se scot din apa se pun intr-o tava unsa cu putin ulei  se da la cuptor 10-15 minute pana se fac auri. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

TIPS-URI

1

se pot folosi ca si garnitura sau se pot consuma asa cum sunt sau cu usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi in crusta de malai