Cartofi cu branza la cuptor

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2012 | 16185 vizualizari

 

Am salivat intr-o seara la postarea Bunicii si a venit timpul sa fac si eu. Foarte buni.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 400g branza telemea putin sarata
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 100g cascaval
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza la cuptor:

Cartofii se fierb in coaja.

Cand intra furculita in ei sunt gata (30 minute) si se lasa la racit.

Branza se rade pe razatoarea mare.

Smantana se amesteca bine cu ouale.

Cartofii se curata si se taie rondele.

Intr-o tava unsa cu unt din gros se pune un strat de cartofi, se pune branza si deasupra un rand de cartofi.

Se toarna deasupra smantana amestecata cu ou si se rade cascavalul.

Se introduce in cuptor 25-30 minute pana se rumeneste frumos.

Este bun atat cald cat si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon