Cartofi cu capere

de xana in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2013 | 3194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi medii
  • capere
  • ceapa
  • patrunjel
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu capere:

Cartofii curatati de coaja se taie in cubulete nu prea mici si se prajesc in 3-4 linguri de ulei de masline pana se rumenesc(am folosit capac la tigaie ca sa accelerez procesul de prajire). 

Ceapa, caperele si patrunjelul se taie marunt(eu am folosit 2 linguri de ceapa, 2 de capere si 1 de patrunjel) si se pun peste cartofi cand acestia sunt aproape gata si se amesteca bine.

Se mai lasa cateva minute pana cand ceapa se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti