Cartofi cu costita si cascaval

de MotanLaOale in Porc, 8 Aug 2015 | 11815 vizualizari

 

Simplu si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 300g costita afumata
  • 200g cascaval Delaco
  • 2 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
  • condimente grecesti
  • boia
  • unt pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu costita si cascaval:

Cartofii se curata se taie bucati mari si se pun la fiert 10-12 minute.

Cand sunt aproape fierti se pun la scurs.

Costita se taie fasii si se prajeste in ulei pana se rumeneste frumos.

Se unge un vas termarezistent cu unt.

Se pun in vas cartofii si se presara cu vegeta, piper, boia si condimente.

Se pune deasupra castita cu ulei cu tot.

Se amesteca usor si se introduce in cuptor pentru 25-30 minute.

Se scoate din cuptor si se pune deasupra cascaval ras.

Se reintroduce in cuptor pentru 10 minute sa se topeasca cascavalul.

Se mananca calda cu salata sau muraturi.

Ec am mancat-o cu castraveti murati de vara.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte condimente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu costita si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman