Cartofi cu kaiser la cuptor

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2013 | 3658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr. cartofi
  • 300 gr. kaiser
  • 3 cepe marime medie
  • 2-3 linguri ulei
  • 150 ml. apa
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu kaiser la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie rondele de 1 cm. Ceapa se curata si se taie julienne. Kaiserul se taie si el felii si se cresteaza putin la un capat cu cutitul. Intr-un vas yena se pune uleiul, cartofii in strat uniform si apa. Peste cartofi se pune ceapa si feliile de kaiser. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor la foc mediu timp de 40 de minute. Ultimele 10 minute se indeparteaza folia pentru a se rumeni kaiserul .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu kaiser la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Mihaela11_jo 1

31.01.2013, 09:51

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ce bun

RoXx 1

31.01.2013, 11:24

hehe pe asta am postat-o mai tarziu multumesc parinte

RoXx 1

31.01.2013, 11:24

multu Mihaela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ceapa si kaizer la cuptor